PC

Stigao i gejmplej trejler za RAGE 2, izlazak zakazan za 2019. godinu

Kao što je Bethesda obećala sa zvaničnim otkrivanjem RAGE 2, gde smo videli gomilu postapokaliptičnih momaka i devojaka kako vrište i skaču posvuda, sada je pred nama prvi prikaz gejmpleja, koji smo pre svega želeli da vidimo.

U manje od dva minuta imamo prilike da pogledamo dosta haotični prikaz napucavanja, pesničenja, lude vožnje, skakanja sa rampi. Između ostalog, očekuje nas veliki otvoreni svet, u kojem ćemo igrati kao Rendžer sa ciljem da smaknemo što više divljačkih bandi.

U razvoju igre učestvuju id Software, majstori što se tiče mehanike napucavanja, kao i studio Avalanche, koji nam je 2015. doneo Mad Max.

RAGE 2 možemo očekivati negde tokom 2019. godine za PC, PS4 i Xbox One, a gomilu detalja očekujemo na E3 2018, gde je Bethesda već zakazala svoju prezentaciju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top