PlayStation 4

Studio koji nam je doneo God of War ima planove za pet igara

Najnovija igra u God of War serijalu je od prvog dana postala veoma uspešna po prodaji i po rekacijama kritike, što je rasplakalo vođu projekta, Korija Balroga.

U tom duhu, developeri ne planiraju da staju, već imaju planove i ideje za izradu još pet igara. Ova vest dolazi od gore pomenutog Korija Balroga, koji je u razgovoru za portal Kotaku govorio o procesu izrade igre dugom pet godina, ali vas upozoravamo da postoje spojleri, ako niste igrali igru, a mi smo ih ovde izbegli.

Kori Balrog je govorio da je proces izrade nove God of War igre trajao pola decenije iz razloga što su veliki broj stvari odradili potpuno iznova i da su svi želeli da igra izgleda što perfektnije, a kolega se uverio da to i jeste tako.

Na pitanje novinara koliko igara već ima u planu, Balrog je kratko odgovorio “pet igara”, a kada je kroz šalu upitan da li je to narednih 25 godina, on odgovara: “Ne, želim da otkrijem kako da ove stvari pravim brže”.

Jedva čekamo da vidimo šta nam to priprema Santa Monica studio na čelu sa Korijem.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top