PC

Sunrider: Mask of Arcadius je besplatan na GOG-u

Još jedna igra je skroz besplatna za preuzimanje na platformi GOG, ali ona za razliku od pucačine Unreal Gold predstavlja vizuelnu novelu sa elemetima strategije, i nosi naziv – Sunrider: Mask of Arcadius.

Igru možete preuzeti besplatno putem ovog linka, a obzirom da nije poznato do kada će tačno biti bespatna, preporučujemo vam da je što pre ugrabite.

Ova igra nije sasvim slučajno besplatna, već označava dolazak brojnih anime vizuelnih novela na ovu platformu kao posledica nedavnog fijaska na Steamu, gde su izdavači novela dobili upozorenje od kompanije Valve da će njihove igre biti uklonjene zbog preterane golotinje.

Sunrider poseduje golotinju ali ne u pretaranoj meri, već je dobar fokus developera usmeren i ka gejmpleju i strateškim elementima tako da će pružiti prijatno iskustvo igranja i to za DŽ

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: