PC

They Shall Not Pass DLC za Battlefield 1 možete ugrabiti potpuno besplatno

EA i DICE nastavljaju da plaćeni sadržaj za Battlefield 1 donose i igračima koji poseduju samo osnovnu verziju igre, tako da sada svi mogu besplatno preuzeti They Shall Not Pass DLC.

Ova ekspanzija je dostupna besplatno za PC i Xbox One korisnike sve do 15. maja. Potrebno je samo otići na Origin/Xbox One prodavnicu i kliknuti na “Add to Library”, a ekspanziju možete preuzeti čak iako nemate Battlefield 1 u svojoj  biblioteci, što je odlično ako kojim slučajem merkate ovu pucačinu iz 2016. godine.

They Shall Not Pass je ujedno i prvi DLC koji se pojavio za Battlefiled 1 i sa sobom je doneo Operacije, Frontlines mod igranja sa novom klasom i šest novih oružja.

Podsećamo vas da će Electronic Arts u junu prestati da redovno donosi novi sadržaj igračima, kako bi se fokusirali na predstojeći Battlefield, a pre toga dolazi novi mod igranja sa nazivom Shock operacije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top