PC

Twitch Prime – otkrivene besplatne igre za maj

Twitch nastavlja praksu deljenja besplatnih igara svojim korisnicima Twitch Prime programa i u maju, sa takođe dobrim igrama kao i u aprilu.

Za ovaj mesec pretplatnici dobijaju 6 igara. To su fantastična avantura sa rešavanjem zagonetki, Psychonauts, zatim sledi nešto što zovemo Superhot sa kamionima – Clustertruck – potom imamo igru sa fokusom na pripovedanje i uticajnom pričom, Gone Home.

Od ostalih igara dobijamo High Hell, neverovatno brzu pucačinu u prvom licu, pa neverovatno teški Titan Souls koji će testirati umeće igrača u borbi protiv opakih neprijatelja i na kraju imamo I, Hope, izuzetno emotivno iskustvo koje govori o devojci i njenom iskustvu sa kancerom.

Ako ste već pretplaćeni na Twitch Prime igre ćete moći da preuzmete već od danas, 1. maja, a ako želite da se pretplatite to možete učiniti putem ovog linka, i znajte da dobijate još gomili pogodnosti pored igara za “dž”, poput kozmetičkih dodataka u raznim igrama i praćenje sadržaja bez reklama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top