PC

Walmart u Kanadi greškom otkrio gomilu novih naslova

Onlajn prodavnice su izgleda glavna meka “slučajnih” otkrivanja gomile novih naslova, ili datuma izlaska nekih već poznatih igara.

Tako je onlajn prodavnica kanadskog Walmarta na kratko izbacila cenovnik za prednaručivanje raznoranih igara, među kojima su se našle neke za koje znamo, ali i neke za koje ne znamo.

Pa se tako na ovoj listi laze Just Cause 4, Splinter Cell, Dragon Quest 2, LEGO DC Villans, Borderlands 3, Rage 2, Gears of War 5, Forza Horizons 5, Assassin’s Creed… Za neke od ovih se već od ranije šuškalo, ali eto opet novih tragova, od kojih nam se svakako sviđa pominjanje Borderlands 3.

Pored toga, na listi za preorder se nalaze i mnoge igre na kojima se već trenutno radi, ali i one koje, iako još nenajavljene, se svakako očekuje da se pojave, kao što su brojne sezonske sportke igre.

Listu možete pogledati u tvitu koji je okačio Warior64, dokazano provereni izvor ovakvih česti curenja informacija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top