Vesti

Xbox Live Gold – besplatne igre za jun

Malo po malo i ušli smo u znatno toplije mesece, ali bez obzira na to za pretplatnike Xbox Live Gold i PS Plus servisa se sprema novi lineup besplatnih igara.

Prvi na redu je Majkrosoft koji donosi besplatne igre za Xbox One i Xbox 360, ali morate se pretplatiti na Xbox Live Gold, servis koji je važan kako bi igrali onlajn.

Xbox One:

Korisnici trenutne generacije konzola imaju prilike da od 1-30. juna besplatno preuzmu Assassin’s Creed Chronicle: Russia, spinof popularnih igara od ubicama iz senke, dok je od 15. juna za preuzimanje dostupan The Smite Gold Bundle, MOBA Hi-Rez studija koja ima otključan sav sadržaj.

Xbox 360:

Za Xbox 360 igrače je pripremljena trkačina Sonic & All-Stars Racing Transformed, dostupna od 1-15. juna, do dan kasnije dolazi Lego Indiana Jones 2: The New Adventures.

Kako vam se čini ponuda za jun?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top