PC

Agony ipak dobija necenzurisanu verziju

Kao jedna od najkontroverznijih igara u 2018. godini, Agony je prošao veliki niz promena kako bi stekao Mature rejting i na taj nači dobio mogućnost izdavanja za konzole i PC, a u jednom trenutnku je objavljeno kako se odustaje od patch koji bi uklonio cenzuru, zato što bi to dovelo do tužbe protiv kreatora.

Ipak, studio MadMind je našao način da bez ikakve pomoći drugih izdavača svojim fanovima na PC-u pruži i verziju igre koja nije prošla kroz ruke odbora za rejting sadržaja, nazvanu Agony Unrated.

Agony Unrated će doći sa svim scenama koje su uklonjene iz cenzurisane verzije, o kojima smo već pisali, sa teksturama visoke rezolucije bez prikrivenog materijala i sa erotskim scenama u pozadini, dok će Agony i Succubus Mode biti otključani od samog početka sa određenim poboljšanjima, a tu su i neke dodatne animacije kako bi sve bilo u skladu sa igrom bez rejtinga.

Igrači koji već poseduju cenzurisanu verziju igre neće morati da kupuju Unrated po punoj ceni, već dobijaju 99% popusta, tako da ova igra dolazi kao neka vrsta DLC-a.

Studio MadMind se ovom prilikom izvinio svim igračima za probleme koji su došli sa izlaskom igre i izjvili su da ubrzano rade na zakrpama i ispravkama bagova i tehničkih problema.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top