PC

Airborne multiplejer mod za Battlefield V ćete započinjati iskakanjem iz aviona

Battlefield V će biti potpuno novo iskustvo u odnosu na prethodne delove serijala, a glavni vodič toga je upravo multiplejer koji će nam predstaviti pregršt novih modova igranja.

Jedan od takvih je upravo Airborne u kojem igrači neće započinjati runde na samoj mapi, već će iskakati iz aviona i padobranom će se spuštati na bojište.

U ovom modu će cilj biti uništavanje neprijateljske artiljerije ili odbrana sopstvene od raznih letelica, a sam mod je inspirisan stilu borbi koji postojao tokom Drugog svetskog rata, po uzoru na koji se igra pravi.

Mod zvuči veoma interesantno, a videćemo kako će izgledati na E3 sajmu. Pošto je u pitanju iskakanje sa padobranom, mnogima na pamet pada Battle Royale mod, ali o njemu trenutno nema pomena, mada bi lako mogao biti predstavljen u narednom periodu, pošto su iz DICE-a izjavili kako još uvek razmatraju tu ideju.

Battlefield V je zvanično otkriven pre par nedelja, kada smo dobili pregršt novih detalja koji su neke oduševili a neke razčarali, više o svemu tome na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top