PLAY! ; PLAY! Zine

Battle Royale na kulinarski način

Battle Royale odiseja se nastavlja i sa svakim danom imamo sve veći broj igara sa ovom etiketom koje uspevaju da na svoje šašave načine privuku igrače “opijene” ovim žanrom.

Jedna od takvih igara je Cuisine Royale, igra u kojoj se igrači bore do poslednjeg preživelog ali na prefinjeni, kulinarski način sa tiganjima, šerpama i ostalim kuhinjskim elementima koji se mogu koristiti kao šlemovi i štitovi, dok je dostupno i standardno vatreno oružje.

Developer igre, Gaijin Entertainment, za igru kaže da ima najiskreniji loot box sistem, zato što se one mogu pronaći na mapi, besplatne su za otvaranje i njihov sadržaj je unapred otkriven.

Po meču učestvuje do 30 igrača, na velikoj mapi koja se polako sužava, dok oni samo u gaćama jure kako bi pronašli potrebno oružje, kuhinjske elemente, kao i dodatke koji će im poboljšati osobine, kao što je cigara ili naočare za vid.

Cuisine Royale je besplatan 25. juna na Steamu, nakon čega se prelazi na plaćenu verziju kako bi developeri mogli da pokriju troškove održavanja servera.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!