PC

Battle Royale na kulinarski način

Battle Royale odiseja se nastavlja i sa svakim danom imamo sve veći broj igara sa ovom etiketom koje uspevaju da na svoje šašave načine privuku igrače “opijene” ovim žanrom.

Jedna od takvih igara je Cuisine Royale, igra u kojoj se igrači bore do poslednjeg preživelog ali na prefinjeni, kulinarski način sa tiganjima, šerpama i ostalim kuhinjskim elementima koji se mogu koristiti kao šlemovi i štitovi, dok je dostupno i standardno vatreno oružje.

Developer igre, Gaijin Entertainment, za igru kaže da ima najiskreniji loot box sistem, zato što se one mogu pronaći na mapi, besplatne su za otvaranje i njihov sadržaj je unapred otkriven.

Po meču učestvuje do 30 igrača, na velikoj mapi koja se polako sužava, dok oni samo u gaćama jure kako bi pronašli potrebno oružje, kuhinjske elemente, kao i dodatke koji će im poboljšati osobine, kao što je cigara ili naočare za vid.

Cuisine Royale je besplatan 25. juna na Steamu, nakon čega se prelazi na plaćenu verziju kako bi developeri mogli da pokriju troškove održavanja servera.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top