Mobile

Blades je nova Elder Scrolls igra, besplatna je i stiže na računare i mobilne!

Potvrđena je prva sledeća Elder Scrolls igra, čiju ćemo betu imati prilike da zaigramo vrlo uskoro.

Da nije sinoć, na samom kraju Bethesda konferencije, najavljen rad na Elder Scrolls VI,nešto mislimo da bi reakcija i prijem ove igre prošla kao i EA najava Command and Conquer: Rivals.

Ipak, reakcija na Elder Scrolls: Blades je iznenađujuće pozitivna, ljudi su iskreno zainteresovani da vide kako će ovo ispasti, pogotovo što deluje kao do sada najambiciozniji projekat RPG igre za mobilne ikada, koja će ujedno moći da se igra i na svim ostalim platformama.

U igri igramo kao jedan od reda “Sečiva” (Blades), elitnih ratnika Carstva, koji se vraća u svoj rodni grad da ga obnovi iz ruševina nakon stradanja. Tako će jedan od tri glavna moda igre biti upravo grad (Town) , koji izgrađujemo, razvijamo i bogatimo, otvarajući tako nove NPC karaktere i nove kvestove. Isto tako, moći ćemo i da posećujemo gradove drugih igrača.

Osim tog moda, postojaće još dva. Jedan je neka vrsta Dungeon moda, koji se zove Abyss, gde idemo kroz beskrajne taminice i bijemo se protiv raznoraznih čudovišta i osvajamo iskustvo, loot, zlato i otkrivamo elemente priče. Neke tamnice će biti nasumično generisane, a neke će biti pažljivo “ručno pravljenje”, tako da ispričaju posebnu priču.

I na kraju, treći mod igranja jeste Arena, klasični igrač na igrača 1v1 dueli, gde ćemo svoje veštine moći da isprobamo sa ostalim igračima.

Ono što smo imali prilike da vidimo na prezentaciji delovalo je veoma glatko i “čisto” za igranje, tako da moramo priznati da želimo makar da damo šansu igri, pre nego što je otpišemo kao “glupa mobilna igra”. Beta stiže uskoro, a igra će biti f2p model, samo se nadamo da neće biti previše grindanja, i da će biti dovoljno dobro optimizovana tako da se igra na širokom opsegu telefona.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top