PC

Ciri iz Witcher serijala je već bila u Cyberpunk 2077 svetu, možda je vidimo i u igri?

Ukoliko ste igrali The Witcher 3, možda se i sećete jednog dela gde Ciri priča Geraltu kako je posetila bezbrojne svetove o kojima Geralt ne bi mogao ni da sanja.

Na pitanje Geralta da mu priča o nekom, ona je krenula da objašnjava jedan koji ima “Kuće od stakla, ljude sa metalom u glavi, gde vode ratove sa daljine, koriste stvari poput megaskopa i nema konja, već svi imaju svoje leteće brodove”.

Vrlo simpatičan detalj Developera iz CD Projekt RED, a sada nam ostaje samo jedno pitanje – hoće li se Ciri pojaviti u Cyberpunk 2077?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top