PLAY! ; PLAY! Zine

Corsair kupio Elgato Gaming

Ukoliko ste ikada strimovali ili snimali vaše gejming sesije na konzolama, velika je verovatnoća da ste se susreli sa periferijama koje proizvodi kompanija Elgato.

Oni proizvode kartice za hvatanje snimka i drugu opremu potrebnu za snimanje i strimovanje, i generalno važe za jednog od najjačih i najpopularnijih igrača na tom polju, iako mi moramo da priznamo da smo često imali ne baš dobrih iskustva kada smo koristili Elgato karticu kako bi snimali materijal sa konzola na PC, ali verujemo da je to generalni problem.

U svakom slučaju, ova poznata nemačka marka je od danas postala deo porodice kompanije Corsair, koja je objavila da je obavila kupovinu Elgato Gaminga. Ovo će Corsairu pre svega pomoći da kvalitetnije i bolje podrži svoj plan podrške esport i speedrunner strimerima, jer želi da proširi i učvrsti svoj brend među striming publikom.

Elgato Eve, deo Elgata koji se bavi proizvodima za pametne telefone, nije deo ove kupovine  i ostaje da posluje nezavisno pod novim imenom, Eve Systems.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!