PLAY! ; PLAY! Zine

Cyberpunk 2077 – demo prikazan na E3 sajmu je bio rana alfa verzija igre

Kada je na E3 sajmu konačno prikazan novi trejer za Cyberpunk 2077 većina se ponadala da će čekanju dugom 6 godina uskoro doći kraj.

Ipak, izgleda da to neće biti slučaj jer od Adama Kicinskog, direktora kompanije CD Projekt Red, stiže izjava da demo koji je bio prikazan iza zatvorenih vrata predstavlja ranu alfa verziju igre, i da je to bio jedini ispolirani deo igre koji su imali da prikažu, što je i razlog zašto gejmplej nije bio prikazan javnosti(igračima).

Ono što je istakao PCGamer je da Kicinski zapravo nije objasnio dobro koji je element igre u toj ranoj alfa fazi, jer se može raditi o samom gejmpleju, svetu ili narativu. Tako da ne znamo na šta se tačno misli, ali svakako treba vremena da se izradi finalna verzija igre.

Jedino što nam je zasigurno poznato je da se CD Projekt Red neće žuriti da nam donese igru što pre, već će se truditi da što kvalitetniji proizvod donese kada bude spreman.

Jedina uteha nam može biti ranija izjava da će Cyberpunk 2077 izaći za trenutnu generaciju konzola, što prema predviđanjima nekih analitičara može biti kraj naredne godine ili 2020.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!