PC

Cyberpunk 2077 je pucačina iz prvog lica! Ali i dalje sa RPG elementima

Nakon što smo na Microsoft E3 prezentaciji imali priliku da premijerno, posle šest godina, vidimo prvi trejler iz same igre, sa sve skrivenim pismom fanovima, danas nam sitžu i prve informacije o igri sa lica mesta, zahvaljujući našem dopisniku koji je imao prilike da vidi demo na pritvanoj prezentaciji CD Projekta u okviru E3.

Ono što je svakako glavna informacija, Cyberpunk 2077 neće biti iz trećeg lica kao Witcher serijal, već je u pitanju igra iz potpuno prvog lica, sa sve klasičnim pucanjem. Ovo ipak ne znači i da igra nije RPG, zapravo jeste RPG i imaće sve klasične elemente RPG-a kada je u pitanju razvoj i unapređivanje likova, samo će se odigravati iz prvog lica i borba će biti u skladu sa time.

Osim toga, postojaće i sekvence gde upravljamo vozilima, što je takođe prikazano na tom demou iza zatvorenih vrata, i tada kamera prelazi iz prvog u treće lice, kako bi lakše upravljali time što vozimo. Postojaće i sekvence borbi direktno iz kola, kada ćemo u jurnjavi sa neprijateljima moći da pucamo na neprijatelje dok pokušavamo da ih stignemo ili pobegnemo.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top