PLAY! ; PLAY! Zine

Cyberpunk 2077 je pucačina iz prvog lica! Ali i dalje sa RPG elementima

Nakon što smo na Microsoft E3 prezentaciji imali priliku da premijerno, posle šest godina, vidimo prvi trejler iz same igre, sa sve skrivenim pismom fanovima, danas nam sitžu i prve informacije o igri sa lica mesta, zahvaljujući našem dopisniku koji je imao prilike da vidi demo na pritvanoj prezentaciji CD Projekta u okviru E3.

Ono što je svakako glavna informacija, Cyberpunk 2077 neće biti iz trećeg lica kao Witcher serijal, već je u pitanju igra iz potpuno prvog lica, sa sve klasičnim pucanjem. Ovo ipak ne znači i da igra nije RPG, zapravo jeste RPG i imaće sve klasične elemente RPG-a kada je u pitanju razvoj i unapređivanje likova, samo će se odigravati iz prvog lica i borba će biti u skladu sa time.

Osim toga, postojaće i sekvence gde upravljamo vozilima, što je takođe prikazano na tom demou iza zatvorenih vrata, i tada kamera prelazi iz prvog u treće lice, kako bi lakše upravljali time što vozimo. Postojaće i sekvence borbi direktno iz kola, kada ćemo u jurnjavi sa neprijateljima moći da pucamo na neprijatelje dok pokušavamo da ih stignemo ili pobegnemo.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!