PC

Fallout fanovi pomoću dosadašnjih detalja napravili sopstvenu mapu za Fallout 76

Tokom E3 sajma smo imali prilike da saznamo dosta novih detalja o nadolažećoj Fallout multiplejer igri, od kojih su neki obradovali a neki razbeneli fanove.

Međutim, jednu posvećenu grupu obožavalaca serijala je kopkalo to što se ne zna mnogo o mapi koja će postojati u Fallout 76, sem da se odvija na teritoriji Zapadne Virdžinije.

Oni su sakupili sve podatke koji postoje, a najviše im je pomogao opširni dokumentarac o izradi igre sa kanala Noclip, u kojem su developeri iz Bethesda govorili od razvojnom procesu i samoj inspiraciji da naprave igru.

Zahvaljujući njihovom ogromnom trudu oni su na Redditu predstavili i mapu i ona izgleda ovako:

Kao što možete videti, mapa je prilično detaljno odrađena sa jasno prikazanim uzvišenjima i proplancima, lokacijama, znamenitostim vaultima i mnogim drugim mestima.

Mapa je nedavno prošla šesto ažuriranje sa kojim su dodate još neke lokacije, a grupa dobija pomoć ostali fanova sa svih strana tako da će ova mapa verovatno biti dosta slična originalnoj kada se zvanično otkrije.

Ako želite da bolje pogledate sve detalje izdata je fotografija map u visokoj rezoluciji koja se može pogledati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top