PlayStation 4

Fanovi otkrili sakrivene kodove u Death Stranding trejleru

Da Hideo Kodžima voli da bude kriptičan i da šalje subliminalne poruke, opšte je poznato, pa zato fanovi svaki njegov potez i novi materijal analiziraju do najsitnijih detalja, te je tako bilo i sa poslednjim trejlerom, koji smo imali prilike da vidimo na E3.

Prošlo je desetak dana i zahvaljujući internet detektivima konačno je otkrivena tajna trejlera, koja se nalazila u ogrilici koju na njemu nosi Lindsi Vagner (Lindsay Wagner), čiji je karakter premijerno prikazan u tom trejleru. Naime, ukras ogrlice ima čovore koji su veoma slični drevnoj veštini komunikacije poznatoj kao kipui, koja se zasniva upravo na čvorovima, a koju su koristile civilizacije Anda, i gde svaki čvor ima svoje značenje.

Neko je uspeo da dešifruje značenje tih čvorova na ogrlici, i ispostavilo se da je u pitanju melodija pesme Give Me An Answer, islandskog benda Low Roar, sa kojim Kodžima sarađuje već neko vreme, nakon što je sasvim slučajno saznao za njih i oduševio se njihovom muzikom, pa je tako njihovu pesmu koristio i za E3 2016 trejler.

Pesmu i spot možete videti dole, pa sami izvedite zaključke kako i na koji način može biti povezana sa Death Stranding. Spot je izašao leta prošle godine, a režiser spota, Dilan Marko, je rekao da je bio veoma inspirisan Death Strandingom, zato što je znao da bend puno znači Kodžimi.

Mi znamo samo jednu stvar – i dalje smo potpuno zbunjeni, ali i oduševljeni!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top