PC

Frostpunk uskoro dobija endless mod igranja i još mnogo drugog sadržaja

Kao odgovor na izuzetno dobru prodaju Frostpunka, developeri studija 11 bit su nam obećali novi sadržaj, a sada je tačno otkriveno na šta se misli.

Prvi paket sadržaja dolazi već tokom juna meseca i to je survival mod igranja sa još većom težinom i dodatnim faktorima. Mogućnost kastomizacije građana i mašina će takođe postati uskoro dostupna, što je samo prvi korak u dodavanju još više opcija za kastomizaciju.

Igračima dolazi i potpuno novi scenario sa novom pričom i izazovim i nosiće naziv The Builders. Nešto kasnije će doći i sandbox mod igranja u kojem igrači mogu igrati i preživljavati dokle god imaju mogućnosti za to. Osim odličnih gejmplej elemenata igranja, Frostpunk je zapažen i po odličnoj vizuelnoj prezentaciji, a u narednom periodu dolazi Photo Mode, koji će nam omogućiti da tu lepotu zabeležimo.

Sav ovaj sadržaj će se pojaviti do kraja 2018. godine, a razvojni tim ima planove i za narednu godinu, a i sami igrači mogu dati predloge.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top