PC

Gearbox umesto Borderlands 3 na E3 2018 donosi pucačinu Project 1v1

Mnogi Borderlands fanovi(kao što je vaš autor) već duži period očekuju da iz Gearboxa stigne objava da je treći nastavak u izradi sa nekim fantastičnim trejerom.

Nažalost, to će nas zaobići i na ovom E3 sajmu, pošto iz ovog studija donose neku potpuno drugu igru koja će biti 1v1 pucačina, nazvana Project 1v1.

Ova tajna igre će na E3 biti prikazana samo iza zatvorenih vrata, što znači da nećemo videti prikaz gejmpleja i trejler, već ćemo dobiti samo utiske u pisanom obliku od onih koji budu imali prilike da zaigraju Project 1v1.

Ovo je samo radni naziv igre, a sam sajt upućuje da će ova kompetitivna pucačina u prvom licu nositi i elemente sakupljanja karti koje će igračima davati i poboljšavati određene sposobnosti.

Tokom leta će biti održano testiranje u zatvorenoj beti(prijave su otvorene) gde će učesnici na raspolaganju imati tri moda igranja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top