PLAY! ; PLAY! Zine

Halo TV serija dobila zeleno svetlo!

Ova godina je baš uzbudljiva za sve nas fanove kultnog Halo serijala, prvo je na E3 sajmu tizerom predstavljena najnovija igra sa nazivom Halo Infinite, a sada stiže objava da se zvanično radi i na Halo TV seriji.

Kompanija Showtime, koja je već duže vremena pokušavala da Halo seriju načini realnošću, je konačno dala zeleno svetlo i zaposlila producenta koji je radio na filmu Rise of the Planet of the Apes, Ruperta Vajata, i još par osoba koje će takođe pomoći u realizaciji ove serije, ali glumačka postava još uvek nije otkrivena.

Portal Entertainment Weekly je otkrio da će se radnja serije odvijati u 26. veku i da će pratiti sukob ljudi i vanzemaljske pretnje, dok će uz mnoštvo akcije i futurističkih elemenata postojati i fokus na ličnim pričama junaka.

Direktor kompanije Showtime je izneo da je ovo “najambiciozniji projekat ikada” za njih i da jedva čekaju da publici donesu odličnu seriju bogatu naučnom fantastikom, koja svakako manjka.

Jedva čekamo da vidimo kako će napredovati razvoj serije, ali sada kada postoji zvanično odobravanje, znamo da je u sigurnim vodama.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!