PC

Islands of Nyne: Battle Royale uskoro stiže na Early Access

Battle Royale je i dalje jedan od najpopularnijih trendova u 2018. godini i viđamo sve veći broj igara u ovom maniru ali sa zanimljivim novinama koje neprekidno osvežavaju ponudu, poput nedavno otkrivenog Cuisine Royale.

Sada je igra o kojoj se dosta pričalo u mesecima za nam dobila konačni datum dolaska na Steam Early Access. U pitanju je Islands of Nyne, pucačina koja će nam od 12. jula omogućiti da se borimo do poslednjeg preživelog u svetu inspirisanom naučnom fantastikom.

Razvojni tim, Define Human Studios, nam donosi sistem napucavanja izgrađen za kompetitivne igrače sa progresijom baziranom samo na umeću. Pravila su već dobro poznata, 100 igrača započinju meč na velikoj mapi izgrađenoj od strane vanzemaljaca gde stupaju u potragu za oružjem kako bi se odbranili od neprijatelja. Osim solo igranja, dostupni su i duos i squad modovi.

Ispod vas očekuje trejler koji nam prikazuje kakva nas mehanika borbe očekuje, i možemo videti još i da okruženja izgledaju prilično dobro, ali ne znamo kako će se to pokazati u pogledu performansi pošto se ipak radi o igri koja dolazi na Early Access.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top