PLAY! ; PLAY! Zine

Iz BioWarea poručuju: Nismo digli ruke od Mass Effect serijala

Iako je apsolutni i potpuni fokus čuvenog BioWarea ove godine na njihovom glavnom hitu Anathem, izvršni producent igre Majk Gembl je uverio publiku da Mass Effect nije odbačen nakon Andromeda fijaska.

Ovo je potvrdio u intervjuu koji je dao za portal Eurogamer. On je rekao smatra da je Andromeda imala svojih svetlih trenutaka i da, ukoliko zaista zagrebete kroz igru, da ćete naći sjajne momente i da ćete uživati u igri i priči, ali da se prosto neke kockice nisu poklopile kako treba.

Rekao je još i da su naučili puno iz tih grešaka, pe svega da trebaju da ulože više vremena u poliranje i finu završnu obradu igre, kao i u razvoj tehnologije za animacije, i da su zapravo uložili jako puno para kako bi osigurali da se sve one greške koje je trpela Andromeda ne ponove. Takođe je rekao da dobar deo tima koji je radio na Andromedi nije dobio otkaz, već su preusmereni na nove projekte, jer veruje da su u pitanju talentovani i strastveni ljudi.

Na otvoreno pitanje da li i u kojoj formi ćemo videti Mass Effect u budućnosti, Majk je rekao da će to svakako biti više od samo stripova, i da možemo očekivati novu igru i da trenutno u studiju razgovaraju kako će pristupiti novoj Mass Effect igri, ali da je do februara apsolutni i glavni fokus na Anathemu, kako bi isporučili najbolje moguće iskustvo fanovima, kao i u prediodu nakong toga, sa “živom” podrškom igri.

Čitav intervju je veoma zanimljiv, i pominje puno detalja o Anathemu “iza scene”, ali i još jedna potvrda da deo tima radi na predprodukciji Dragon Age 4, i možete ga pročitati prateći ovaj link.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!