PC

Kingdom Come: Deliverance dobija Hardcore mod igranja

Kao što nam je ranije obećao studio Warhorse, pred nama su prve u niz od brojnih pogodnosti planiranih za viteški Kingdom Come: Deliverance.

Prva od njih je Hardcore mod igranja, koji znatno otežava život već namučenog viteza tako što postoji realističniji borbeni sistem i borba sa iskusnim neprijateljem može biti smrtonosna, a ne postoji autosave. Igrajući ovaj mod ćete dolaziti teže i do novca jer će vam trgovci manje plaćati dobra koja prodajete a popravke oklopa i oružja će biti još skuplje.

Igrači će morati da gledaju u položaj sunca na nebu kako ni se orijentisali, jer strane svete naeće biti vidljive na kompasu, a putokazi će se prikazivati samo kada im se približite, a developeri su za potrebe ovog moda uklonili i mogućnost uvida u staminu i nivo zdravlja.

Ono što je dodatno zanimljivo u vezi hardcore igranja je potreba za odabirom dva negativna perka koji će biti trajni i dodatno će otežavati igru. Oni mogu biti u vidu košmara koji će oslabljivati igrača nakratko nakon spavanja, hemofilije koja donosi brže krvarenje, tu je i perk da se karakteru tresu ruke i tako teže nišani i obija brave, a tu je i somnabulizam, on pruža šansu da se probudite negde drugde nakon sna, kao i mnogi drugi istaknuti u objavi na Steamu.

Uvođenje negativnih perkova je stvarno pametna ideja od strane developera i učiniće igranje dosta zabavnijim, ali i realističnijim, pošto u stvarnosti nije postojao savršeni ratnik.

Sa dolaskom ovog apdejta je ispravljeno i dosta apdejta, a u međuvremenu je izdat i prvi trejler za From the Ashes DLC koji stiže ovog jula.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top