PLAY! ; PLAY! Zine

LawBreakers postao besplatan na Steamu, Ziggurat besplatan na GOG-u!

Jeste da je vreme E3 kada smo najviše uzbuđenim novim najavama, i novim trejlerima, ali je uvek dobro sve to preseći sa po kojom besplatnom igrom!

Večeras nam stižu čak dva nova besplatna naslova, po jedan na svakoj popularnoj PC platformi, GOG i Steam. Klasna pucačina LawBreakers, nedavno ugašenog studija Boss Key, postala je besplatna, odnosno f2p, na Steamu. Igra koja je praktično bila mrtvorođenče pri izlasku, i pored zanimljivog gejmpleja i inovativnih mehanika, prosto nije imala šta da traži u tom trenutku na tržištu zbog jake konkurencije, pogotvo u vidu Overwatcha i besplatnog Paladinsa. Da je možda od starta bila f2p, umesto cene od 30 dolara, možda bi danas bila drugačija priča. Videćemo kakav će ovo imati uticaj na broj igrača, koji je sada praktično nepostojeći, mislimo da je malo kasno, ali svakako će bar određeni broj ljudi sada instalirati igru da je makar proba.

Druga besplatna igra neće biti besplatna trajno, već je ograničena tokom letnje rasprodaje na GOG-u, koja već uveliko traje, ali imate vremena, jer traje do kraja ove nedelje. U pitanju je roguelike iz prvog lica, pod imenom Ziggurat, solidno kvalitetna igra iz 2014. godine koja vredi i da je kupite, a kamoli da je zgrabite besplatno. Samo odite na GOG stranu igre, i “kupite” igru besplatno, i to je to, zauvek je na vašem GOG nalogu.

Uzeli smo besplatne igre, a sada da se vratimo uzbuđenju zvanom E3 najave!

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!