PC

Leak je bio tačan, otkriven je Just Cause 4

Steam nam je  prošle nedelje greškom otkrio da je Just Cause 4 realnost, a na nedavno održanoj E3 prezentaciji je to i potvrđeno od strane Majkrosofta uz pomalo mračni trejler.

Just Cause 4 u srži nosi ono što poseduju i ostale igre u serijalu samo sa naprednijim mehanikama i još luđim vratolomijama.

Riko Rodrigez(glavni protagonista serijala) će se u četvrtom nastavku boriti protiv privatne vojske, zvane crna ruka, i to na 4 različita bioma, na kojima nas očekuju tornada, peščane oluje, mećave i tropske kiše sa gromovima. Kako bi akrobacije izgledale bolje i biomi sa grafičkim vremenom imali što lepšu grafičku prezentaciju, Avaanche Studios Just Cause 4 radi u novom endžinu.

Just Cause 4 već ima i zakazani datum izlaska – 4. decembar – tako da ne moramo previše da čekamo dok se ne zapustimo u nove avanture.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top