PLAY! ; PLAY! Zine

Majkrosoft predstavio čak tri nove Gears of War igre

Majkrosoft je baš bogato krenuo sa ekskluzivama na ovogodišnjem E3 sajmu, a među njima se nalaze čak tri nove igre iz Gears of War franšize.

Prva igra koja je prikazana kao svojevrsna šala na one koji su očekivali peticu je Gears POP!, naslov za mobilne uređaje sa vizuelnim stilom po uzoru na popularne Funko Pop figurice. Ovo je prva Gears of War igra u serijalu koja dolazi na mobilne uređaje i možemo je očekivati za iOS i Android negde tokom iduće godine.

(tekst se nastavlja ispod)

Posle prikaza ovog simpatičnog naslova je došao i trejler za drugu igru, ovoga puta PC ekskluzivu. U pitanju je Gears Tactics, turn based strategija sa dobro proverenim XCOM šmekom. Radnja ovog naslova se odvija čak 12 godina pre događaja iz prve igre. Trenutno nema dodatnih detalja, a nadamo se da ćemo uskoro videti još o igri.

(tekst se nastavlja ispod)

I kao šlag na tortu je prikazanGears of War 5 u kojem ćemo igrati kao ženski protagonista, Kejt, koja se mora vratiti na “mesto na kojem je sve počeko” kako bi saznala istinu i odgovore na košmare koji je proganjaju svake noći. Moramo priznati da nam se Gears 5 na prvu loptu poprilično dopao i jedva čekamo da ga zaigramo solo ili u split screen co-opu una Xbox One konzolama i PC-u.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!