PC

MOTHERGUNSHIP – napravite najveće čudovište od ručnog topa i krenite u rokanje ovog leta

Nakon godina mukotrpnog rada, “balet metaka”, kako developeri tepaju ovoj igri, konačno stiže do igrača.

Mothergunship zvanično dolazi na Steam, PS4 i Xbox One 17. jula i donosi nam vrelu akciju prepunu sirovog makljanja i prskanja metaka na sve strane, kao duhovni nastavak igre Tower Of Guns, koju nam je doneo isti studio.

Cilj u igri je jednostavan – treba da uništimo Mothergunship, koji su doneli tuđini sa nepoznate tablete i koji su okupirali našu dragu zemlju. Naravno, i sve vanzemaljske nitkove sa njim.

Ono što ovu igru izdvaja od klasične krljačine (mada iskreno, fali nam klasičnih krljačina) jeste sitem kraftovanja oružja, za koji autori obećavaju da će biti najveći i najraznolikiji koji smo ikada videli, kada su u pitanju FPS igre, odnosno, kako oni kažu “napravite najveće metalno ručno čudovište koje ni jedna razumna osoba ne bi mogla ni da podigne”.

Tako da nam ostaje samo da napravimo našu mašinku iz snova i krenemo da rešetamo vanzemaljce ovog leta. Naravno, ovo ne propušta opis u Play!Zine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top