PC

Nove informacije o Assassins’s Creed: Odyssey

Nakon gomila curenja informacija proteklih meseci, na ovogodišnjem E3 smo konačno imali priliku da zvanično vidimo predstavljanje novog dela u Assassins’s Creed serijalu, koji se zove Odyssey i vodi nas u antičku Grčku.

Osim onoga što smo videli i saznali na samoj prezentaciji, ništa previše drugog nismo imali, barem ne do sada, ali je sada opet iskočilo par novih i zanimljivih novina vezanih za Odiseju tokom vikenda, a koje je rekao sam kreativni direktor igre Džonatan Dumont u AMA sesiji na Redditu.

Šta smo novo čuli?

Kao i kod svih prethodnih AC igara, svet igre je snažno inspirisan stvarnim istorijskim lokacijama i autentičnim reljefom i geografijom tih sredina. Kao i uvek do sada, i ovoga puta su konsultovali istoričare za savete i detalje. Ono što je potvrđeno da će igra biti veća i imati više sadržaja nego AC Origins, što je samo po sebi neverovatno jer je Originas bio ogromna igra. Takođe, tu će biti i dinamični vremenski uslovi.

U igri će biti u ajkula, ali takođe i životinja koje ćete moći da pretvorite u ljubimce. Biće i referenci na starije AC igre, za igrače koji to vole da “love”.

Oprema koju nalazimo po svetu neće biti nasumična, odnosno “random loot”, već će imati svoje tačne pozicije i priče vezane za nju. Moderno doba neće biti opciono, već će biti nezaobilazni deo, ali ćemo moći da ga proširujemo, što će zavisiti od naših odluka tokom igranja.

U igri će postojati i plovidba morem, ali neće biti toliko u prvom planu kao što je to bila u Black Flag, već će biti tu česti kao opcija i dodatna stvar koju igrači mogu da rade, a za nju i vašu posadu će biti vezana mehanike bratstva.

Moći ćete da menjate specifikacije karaktera u bilo kom trenutku, ali će neke veštine ostati zaključane. Specijalne “neprirodne” veštine postoje, ali nisu obavezne i možete igrati samo sa “pravim” ljudskim veštinama, ukoliko želite realno iskustvo. Neće biti vizualnih scena golotinje/seksa, dok će vaše odluke u dijalogu imati uticaj na priču.

Ovo su samo neki od detalja iz pomenute AMA sesije, a ukoliko vas interesuje više, možete je pronaći na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top