PlayStation 4

Novi gejmplej snimak Spyro Reignited trilogije nas vraća pravo u detinjstvo

U susret E3 sajmu smo dobili svega nekoliko sekundi gejmpleja iz remastera kultne Spyro trilogije, a sada nam je prikazano čak 10 minuta gejmpleja.

Video je praćen komentarima osobe koja ima tu čast da radi na igri i u njemu sve izgleda veoma fluidno i pre svega prelepo sa potpuno novim teksturama, HD rezolucijom i novim grafičkim elementima, kao što je lelujanje trave. Gejmplej takođe izgleda savršeno i teče izuzetno fluidno, i u samom gejmplej videu se može videti kako izgledaju susreti sa čarobnjacima i psima, a na kraju se nalazi i boss fajt.

Developeri igre, studio Toys for Bob, su originalne Spyro igre “mikroskopski” pregledali i svaki tako se potrudili da svaki detalj iz originala što bolje prenesu u remaster. Jedan od takvih detalja je ista visina skoka, za koju je napomenuto da prati mišićnu memoriju koju svi fanovi igara imaju, što će ih vratiti pravo u detinjstvu čim uključe igru.

Ostavićemo vas da uživate u videu, u kojem se developer malo muči da pređe nivo, i pritom vas podsećamo da Spyro Reignited dolazi 21. septembra za PS4 i Xbox One sisteme.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top