PC

Novi Hitman će biti predstavljen 7. juna

Hitman franšiza je pre oko godinu dana bila u neizvesnoj situaciji, gde je došlo do odvajanja studija IO Interactive(tvoraca ovih igara) sa kompanijom Square Enix, gde su oni na svu sreću uspeli da sačuvaju prava na izdavanje.

Nova Hitman igra je već ranije bila najavljena, a sada stiže i obaveštenje da će ona biti dostojno predstavljena 7. juna. Ova nova najava dolazi sa tekstom da pristiže sledeća meta koju Agent 47 mora da eliminiše.

Drugih detalja trenutno nema o igri, ali će ona svakako nastaviti epizodno igranje prethodnika iz 2016. godine, gde su igrači dobijali sadržaj tokom određenog vremenskog perioda u vidu misija, i verovatno će doći u vidu druge sezone sadržaja, ali sačekajmo taj 7. jun.

https://twitter.com/Hitman/status/1003667740857491456

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top