PC

Novi sinematik za The Division 2 nas vodi u razoreni Vašington

Kao što je ranije otkriveno, The Division 2 nas vodi u glavni grad SAD-a, Vašington, koji je u potpunosti razoren kao posledica epidemije opasnog virusa.

Iako je virus prošao, stvari nikako da se vrate na staro, već je i dalje sve u ruinama i na ulicama vladaju divljačke bande koje ubijaju svakog ko odbije da im se povinuje.

Osim mračne, distopijske budućnosti, sinematik za The Division 2 pokazuje i tračak nade koji upravo mi, igrači, treba da donesemo, jer će svaki naš izbor i akcija u igri direktno uticati na to da li se gradi svetla budućnost ili vladavina tiranije.

Izvršni producent igre je na prezentaciji istakao da će igra biti znatno većeg obima od prethodnika i da nam donosi Raids mod, u kojem će se do 8 igrača udružiti radi borbe za dobro.

Tokom prezentacije je pružena i jako lepa vest, a to je podatak da će sav DLC sadržaj biti besplatan za sve igrače. Samo tokom prve godine nas očekuje tri paketa sadržaja koji će doneti nove modove, lokacije i drugo.

The Division 2 dolazi 15. februara za PC, PS4, Xbox One.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: