PC

Novi Wolfenstein je co-op igra sa ćerkama bliznakinjama B.J. Blazkowicza

Igre iz Wolfenstein serijala nas uvek iznenađuju otkačenim postavkama, pa ništa manje nismo očekivali ni od Wolfenstein: Youngblood, najnovije igre u serijalu, koju je Bethesda predstavila premijerno na ovogdišnjem E3 festivalu.

Ovo je do sada “najstarija” igra u serijalu, dešava se 80-ih godina prošlog veka, i ulazimo u neočekivane uloge – igramo co-op sa ćerkama legendarnog B.J. Blazkowicza, koje su sestre bliznakinje! Očekivano, kako je igra smeštena u osamdesete, ona ima zvučni i vizuelni šmek ove prepoznatljive epohe, ali isto tako i zadržava dobri stari vajb Wolfenstein igara.

Radnja igre se dešava u Parizu, i naravno, u ovim osamdesetim Nacisti i dalje vladaju. U trejleru čujemo Blazkowicza kako daje “lekciju” svojim ćerkama, i njih dve kako rade ozbiljne pripreme za borbu protiv zlih Švaba.

Igru možemo da očekujemo negde tokom 2019. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top