Gadgets

Nvidia GTX 1180 će navodno biti veoma skupa

Još uvek sa nestprljenjem očekujemo da nam Nvidia zvanično predstavi i u ponudu pusti najnoviju liniju grafičkih kartica, a u međuvremenu dobijamo razne podatke koji svi upućuju da nas to očekuje krajem jula.

Međutim, jedan jutjuber je sem otkrivanja datuma dolaska otkrio još i gomilu drugih detalja o Nvidia GTX 1180, kako će se navodno nazivati.

Kanal Gamer Meld je od anonimnog izvora saznao da nova grafika stiže 30. jula i sa sobomo nosi 8GB i pretopstavlja se da je u pitanju GDDR6 memorija.

Osim memorije, izneto je da će GTX 1180 imati podršku za DirectX 12.5 i 13, koje bi trebalo takođe da vidimo zajedno sa otkrivanjem grafičke, a pretpostavlja se da će oni podržavati naprednu ray-tracing tehnologiju.

A sada ono što većinu nas najviše interesuje – cena. Ovaj izvor je otkrio da će GTX 1180 zbog svojih naprednih karakteristika biti jedna od najskupljih grafika iz Nvidie sa cenom od 720-730$.

Pošto se radio samo o glasinama sve ovo ćemo uzeti sa rezervom, a jul i nije toliko daleko pa ćemo veoma brzo saznati šta je istina.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top