PC

Od tvoraca Just Cause, stiže nam Generation Zero

Momci i devojke iz Avalanche Studios će izgleda ove godine imati pune ruke posla.

Kreatori  popularnog serijala Just Cause zajedničkim snagama sa id Software  rade na Rage 2, a izgleda da se uveliko radi i na četvrtoj instalaciji u Just Cause svetu.

Kao da to već samo po sebi nije dovoljno posla, Šveđani su nam noćas prikazali da rade na još jednom veoma zanimljivom projektu, igri  Generation Zero. U pitanju je co-op igra za do četiri igrača u otvorenom svetu ruralne Švedske, a sve to upakovano u vizuelni i audio šmek 80-ih, koji izgleda i dalje ne prestaje da bude popularan poslednjih godina, u svim sferama umetnosti.

Šta rade ta četiri igrača pitate se, osim što istražuju otvorena prostranstva i šume Švedske? Bore se protiv ogromnih podivljalih robota! Priča igre je u osnovi da su se roboti-mašine otrgli kontroli i počeli da love i ubijaju svoje ljudske gospodare, neka vrsta sumorne futurističke distopije koju smo već imali prilike ranije da viđamo u naučnoj fantastici.

Iz studija nam obećavaju bogat i imerzivni svet, prelepo dizajniran u Apex endžinu, smenu dana i noći sa nepredvidivim vremenskih uslovima, kao i realnistično napucavanjem sa naprednim AI neprijatelja. Hmm, AI koji simulira AI robota…

Igra nam stiže sledeće godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top