PC

Parodija na Battle Royale žanr, Totally Accurate Battlegrounds, besplatna za preuzimanje u prvih 100 sati

Battle Royale igara viđamo na sve strane pa je i očekivano da se pojavi neka igra koja će biti parodija na ovaj žanr i, pre svega, na PUBG.

Takav naslov je Totally Accurate Battlegrounds iz studija Landfall od ranije poznatog po Clustertruck igri, koji je skoro izašao i besplatan je za preuzimanje u prvih 100 sati od izlaska.

TABG se distribuira putem Steam platforme i kada je igrači preuzmu tokom promotivnog perioda od prvih 100 sati igra zauvek ostaje u vlasništvu igrača, dok će se nakon tog perioda prodavati po ceni od 5 dolara.

TABG je sve ono što možete očekivati od jedne Battle Royale igre samo što je znatno otkačenije. 100 igrača se smešta na veliku mapu gde je sve bazirano na fizici, tako da možemo očekivati gomilu čudnih animacija i urnebesnih bagova.

Developer nije tačno objavio vreme trajanja promocije, ali će ona verovatno biti dostupna do 10. juna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top