PLAY! ; PLAY! Zine

Počela je Steam letnja rasprodaja!

Odmori su precenjeni, zašto da bacate pare na par dana letovanja, kada možete svoj teško zarađeni novac da potrošite na gomilu igara koje verovatno nikada nećete ni stići da odigrate!

Delimičnu šalu na stranu, zaista kreće sezona godišnjih odmora i raspusta, pa je idealna prilika da neke igre na koje ste čekali ugrabite jeftino i fino se izigrate tokom leta.

Tako je, počela je Steam letnja rasprodaja, omiljeno doba godine za sve gejmere koji žele da uhvate kvalitetne naslove, ili prosto igre koje su želeli da igraju, na popustima koji variraju od 10 do 90% procenata!

Tek je prvi dan, imaćete vremena da polako do 5. jula razmislite šta sve želite da kupite, tako da bacite pogled na naslovnu stranu Steama i krenite da čeprkate po ponudi. Kao i uvek do sada, tu su i specijalne kartice koje dobijate kada pregledate vaš “Discovery Queue”, pa ako vas takve stvari zanimaju, ne propustite ga svakog dana, kako biste sastavljali bedževe.

Tu je i nekakva specijalna web-igra Salien, kao tema ovogdišnje letnje rasprodaje, ali se nismo previše udubili u nju da bi vam preneli o čemu se tačno radi. U svakom slučaju – pazarite dobro, ali pametno!

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!