Nintendo Switch

Predstavljen vratolomni Trials Rising

Ubisoft se i dalje čvrst drži Trials franšize i naporno radi na izradi novih naslova koji će vratolomnim akrobacijama zabavljati igrače.

Nanovija igra koja nam je sada na E3 sajmu predstavljena je Trials Rising i po prvom prikazu možemo videti da se developeri nisu uopšte stideli da naprave još luđu igru od prethodne, gde ćemo kao igrači morati da se pazimo užarene lave, padajućih platformi i eksplozivnih objekata.

Trials Rising ima i okvirni datum izlaska – februar 2019. godine – za PC, PS4, Xbox One, kao i po prvi put za Switch konzole.

Pogledajte trejler koji će vam pružiti širu sliku o igri.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: