PLAY! ; PLAY! Zine

Prijavite se za učešće u beta testiranju za Fear the Wolves

Developeri koji su tokom raniji godina radili na čuvenom Stalker serijalu, a sada okupljeni u studiju Vostok Games, već neko vreme rade na Battle Royale naslovu, Fear the Wolves koji će nositi šmek gore spomenutih igara.

Oni su sada spremni da igru pruže javnosti kako bi dobili povratnu informaciju od strane igrača, i to kroz program prijava za beta testiranje. Beta će biti dostupna samo za PC igrače i prijave su već otvorene putem ovog linka, a trenutno nije istaknuto kada će testiranje zapravo početi.

Još jedna igra u moru Battle Royale naslova, ali i ova poseduje neke dosta zanimljive mehanike, poput donošenja PvE elementa među okršaje sto igrača za pobedu, gde će postojati mogućnost napada od mutiranih stvorenja i vukova. Pošto je igra smeštena u Černobilju postojaće i radioaktivne zone kojih će igrači morati da se klanjaju i imače brojače za upozorenje o letalnim dozama zračenja. Konceptualno ovo zvuči dosta primamljivo, pogotovu zato što ima veze sa Stalkerom, a jedva čekamo da vidimo kako sve ovo funkcioniše u praksi, odnosno na bojištu.

Fear the Wolves možemo očekivati ove godine za PC, a za konzole će se pojaviti negde tokom 2019.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!