PlayStation 4

Prikazano čak 7 minuta gejmpleja iz Spider-Man igre

O Spider-Man igri koja uskoro dolazi na Playstation 4 uređaje znamo već dosta toga, ali ono što nam je do sada slabo prikazano jeste gejmplej.

Gejmplej iz ove igre smo imali prilike da vidimo samo u par kratkih klipova koji su prikazivali Spajdijeve moći, ali se Soni rešio da nam tokom svog E3 predstavljanja donese čak 7 minuta gejmpleja.

Video u pitanju prikazuje Marvelovog heroja na zadatku da obuzda Elektra i njegovu bandu, a u trejleru imamo prilike da vidimo i druge zlikovce, kao što su Rhino, Scorpion, Mr Negative i drugi.

Pošto su ovi zlikovci nestašni, Spajdermen je tu da im svojim super moćima pokaže gde im je mesto. Uopšteno gledano, gejmplej deluje veoma zanimljivo i ekipa iz Insomniac Gamesa se potrudila da svaki minut koji provedemo u igri bude pun uzbuđenja.

Spider-Man izlazi 7. septembra za Playstation 4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top