Vesti

Prodato preko 39 miliona Xbox One konzola

Majkrosoft retko otkriva brojke koje stoje iza prodaje Xbox One konzola, ali su inforacije o prodaji sada otkrivene zahvaljujući analitičkoj kompaniji IHS.

Ova kompanija je otkrila kako je Majkrosoft zaključno sa martom ove godine prodao ukupno 39,1 miliona Xbox One konzola na globalnom nivou.

Da uporedimo ovaj podatak sa konkurentskim Sonijem. Ova kompanija iz Japana je prodala gotovo duplo više Playstation 4 uređaja, nešto preko 76 miliona, što je svakako impresivna cifra i povod da se Majkrosoft aktivira po pitanju svog kataloga ekskluziva.

Tek sada ova kompanija počinje da donosi nove i smislee ekskluzive na tržište, a čak je i prisvojila 4 studija sa zvučnim imenima koji će za cilj imati izradu vrhnskih ekskluziva koje Xbox One uređajima najviše manjkaju.

Videćemo da li će se prodaja Xbox One uređaja povećati nakon E3 sajma, kao rezultat objava Halo Infinite, Gears of War 5, Forza Horizon 4 i ostalih ekskluziva.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top