PLAY! ; PLAY! Zine

Prvi snimak psihološkog trilera Transference

Pre tačno godinu dana, odnosno na prošlogodišnjem E3 sajmu, predstavljen je Transference, igra na kojoj zajedničkim snagama rade UbiSoft i studio SpectreVision, čiji je vlasnik čuveni glumac Elajdža Vud (Frodo iz Gospodara Prstenova).

Sada, na ovogodišnjem e3, imamo  prve konkretne snimke iz igre, koja kombinuje “živu” akciju i 3d svet igre. Ono što smo imali prilike da vidimo izgleda veoma uvrnuto i zanimljivo. Igramo kroz prizmu kompjuterske simulacije koju je napravio doktor Rejmond, brilijantni naučnik kome baš i nisu sve daske na broju, pa umesto da tu simulaciju iskoristi u pametne svrhe, on zlostavlja svoju ženu i njihovog klinca, i na nama će biti da pokušamo da se izvučemo iz očevog virtuelnog pakla. Konkretnog gejmpleja nismo videli previše, ali verujemo da će igra uglavnom imati sekvence istraživanja i pomalo rešavanja zagonetki, i da će pre svega najveći akcenat biti na narativu i prezentaciji istog kroz kombinaciju stvarnih glumca i 3D prostora igre.

Ono što će obradovati širu publiku je to da iako je igra prvobitno trebalo da bude VR “ekskluziva”, izgleda je ipak došlo do promene u međuvremenu, tako da ćemo imati prilike da igru zaigramo i bez VR kaciga.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!