Nintendo Switch

Pucačina Paladins dolazi na Switch sa podrškom za crossplay

U maju je Hi-Rezova pucačina Paladins izašla iz Early Accessa za PC, PS4 i Xbox One  a sada je došao red da se ona proširi i na nove horizonte, pa ona uskoro dolazi na Nintendo Switch.

Developeri su portovali igru kako bi podržavala igranje u 60fps-a sa svim ostalim karakteristikama koje igra poseduje, ali nišan pomogu žiroskopa(gyro aiming) neće biti dostupan, barem ne na početku.

Paladins će na Switchu imati podršku za crossplay igranje sa drugim Xbox One igračima, dok će sa ostalim platformama ova funkcionalnost kasnije doći.

Utiske vašeg autora po izlasku Paladinsa kao i šta se sve promenilo u odnosu na Early Access možete pročitati u najnovijem broju časopisa Play!Zine.

Paladins Founders edicija će postati dostupna od 12. juna i sa sobom nosi sav otključan trenutni i budući sadržaj, a f2p verzija će doći kasnije tokom leta.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top