PlayStation 4

Samurajski Ghost of Tsushima dobio prvi gejmplej trejler

Samuraji su ponovo u modi, viđamo ih kao glavnu temu u velikom broju igara poput nedavno predstavljenog nastavka Soulslike avanture Nioh, a osim toga nam je Sony na E3 prikazao i prvi gejmplej snimak za Ghost of Tsushima.

Ova avantura nas vodi na Daleki istok, u period invazije Mongola i njihovog haranja feudalnim Japanom. Mi smo u ulozi jednog od nekolicine preostalih samuraja koji iz pepela kreće u osvetu i borbu za oslobođenje Japana.

Trejler nam u trajanju od skoro 9 minuta prikazuje da igra grafički izgleda predivno sa predelima prepoznatljivim za Zemlju izlazećeg sunca, ali ono što nas više interesuje je borbeni sistem u igri. Mehanika borbe je odlično odrađena i sem klasične makljaže možemo videti i neke završne poteze koje samuraj koristi u borbi.

Pred kraj videa možemo videti i boss bitku za čije se potrebe perspektiva blago menja iz trećeg lica u onu koju smo navikli da viđamo u tabačinama.

Ghost of Tsushima nam dolazi od strane kreatora Infamous franšize, studija Sucker Punch, i biće Playstation ekskluziva, ali trenutno nije poznato kada je možemo očekivati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top