PLAY! ; PLAY! Zine

Sav novac od Fallout 76 obrade pesme “Country Roads” ide u humanitarne svrhe!

Od kada se pre oko mesec dana pojavio tizer trejler za Fallout 76, svakako jedna od glavnih i upadljivih karakteristika jeste čuvena pesma “Country Roads”, koja u suštini predstavljla glavnu temu igre.

Ipak, pesma u igri nija ona ista kao i original koji izvodi Džon Denver, već je u pitanju obrada za sada nepoznatog autora. E pa, ova obrada će početkom narednog meseca izaći za prodaju, pa ćemo tada konačno i otkriti ko peva pesmu.

Pesma stiže na iTunes simbolično na 4. jul, odnosno čuveni Dan nezavisnosti u SAD, pošto je i tematika igre ponovna izgradnja i uzdizanje Amerike iz pepela nuklearnog rata. Bethesda je odlučila da u to ime učini jedan lep gest i sav novac od prodaje ove pesme pokloni u dobrotvorne svrhe organizaciji Habitat for Humanity, koja radi na omogućavanju toga da svako ima svoj krov nad glavom.

Na internetu se već spekuliše ko bi mogao biti pesnik koji je uradio obradu, neki su pomislili da možda nije Džoš Sojer (Josh Sawyer) is Obsidiana, koji je već uradio cover pesme “Home on the Range” za ultimativnu ediciju Fallout: New Vegas trejler, ali je on lično putem tvita negirao da je ovoga puta umešan, tako da ime autora ostaje misterija do 4. jula, ali se nama na osnovu dubine glasa čini da je u pitanju neka osoba tamne puti.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!