PC

Sekiro: Shadows Die Twice – nova igra od kreatora Dark Souls serijala!

Čuveni From Software je pre par meseci nagoveštio novu igru, i sada smo imali priliku da na Xbox konferenciji ekskluzivno vidimo o čemu se tu tačno radi.

U pitanju je igra Sekiro: Shadows Die Twice, i na prvi pogled predstavlja neku kombinaciju igre NiOh i Dark Soulsa. U pitanju je “samurajski” Dark Souls, smešten u fantazijski svet, iako je u prvih minut trejlera izgledalo kao da će biti “čisto” istorijski, međutim ubrzo su krenula da se pojavljuju razna čudovišta i abominacije.

Igra ostavlja klasični “Souls-like” utisak, koji ne može da omane, ali smo iskreno očekivali možda i nešto više, odnosno nešto “drugačije”. Nije da ovo ne izgleda sjajno, ali je prosto koncept koji je na prvi pogled “standardan”, siguran da tako kažemo.

Doduše, još uvek nemamo nikakvih konkretnih detalja o gejmpleju i priči. Izgleda  da smo neki “mrtvi pa oživeli” jednoruki samuraj, koji verovatno ide u neku osvetu ili možda put ličnog iskupljenja, i usput ćemo se šibati sa raznoraznim samurajima i uvrnutim bićima iz japanske mitologije. Trejler svakako izgleda sjajno i možete ga pogledati ispod.

Igra stiže za sve platforme (PC, Xbox One, PS4), negde tokom sledeće godine.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top