PC

Serious Sam 4 će prikazivati na desetine hiljada neprijatelja odjednom

Dosta dugo smo čekali na objavu novih avantura Ozbiljnog Sema, ali je ovog proleća stigla i ta objava da dolazi Serious Sam 4: Planet Badass.

Sem trejlera predstavljanja nismo dobili nove informacije osim podatka da se sprema najambiciozniji naslov u serijalu, i sada vidimo da se komšije nisu šalile.

Daniel Lucic, član studija Croteam, je u razgovoru za VG247 otkrio da će Serious Sam 4 u jednom momentu imati čak 100,000 neprijatelja na prikazanih na ekranu koji samo čekaju da se igrač sukobi sa njima i “svi su pravi i nisu tu samo radi prezentacije”. To je cilj developera a sistem zaduže za to je u pripremi i sa njim su do sada uspeli da na ekran donesu na desetine hiljada neprijatelja odjednom.

Dalje je otkriveno da će mapa u igri biti ogromnih proporcija, površine čak 128×128 kilometara, i svaki njen delić igrači mogu slobodno istražiti. Ova velika mapa će omogućiti i većem broju igrača da je istražuje, ili da se bori protiv nasilnih pošasti, tako da je dostupan co-op mod za do 16 igrača.

Danijel je u razgovoru bio svestan da sve to zvuči preambiciozno kao i da je malo nelogično što postoji ogromna mapa kada će se priča odvijati na znatno manjoj regiji. “Sve ovo će imati smisla na u Serious Sam stilu. Zato što igra baš i nema puno smisla”, izjavio je on.

Serious Sam 4 nam deluje dosta ambiciozno i jedva čekamo da ga zaigramo, ali nažalost datum izlaska još uvek nije poznat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top