PLAY! ; PLAY! Zine

Šta nas sve očekuje u Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition

Veseli momci i devojke iz belgijskog studija Larian i nakon deset meseci od izlaska  Divinity: Original Sin 2 i dalje vredno rade na tome da donesu kranje i vrhunsko iskustvo za ljubitelje RPG igara, koje će se ogledati u “definitivnoj ediciji” igre koja izlazi ovog avgusta.

Šta nama to tačno znači? Verovali ili ne, u novom Kickstarter apdejtu kažu da su za potrebe poboljšavanja kvaliteta priče i boljeg povezivanja svih krajeva, ponovo napisali čak 150 000 reči teksta i dijaloga, kako bi ceo narativ bolje prikazali publici i priču učinili koherentnijom, i da motivi mnogih karaktera u igri budu jasniji i čistiji. Ne samo što je napisano novih 150 000 reči, već je i 130 000 iznova snimljeno od strane glasovnih glumaca. Ovo zaista govori da je ponekad konačni kvalitet igre važniji od ekstra zarade.

Osim peglanja narativa i karkatera, definitivna edicija igre će doneti i značajne balans promene u borbi, u smislu da će neke borbe biti lakše, a neke teže, kako bi se globalno napravio gladak progres napredovanja i povećavanja težine igranja. U skladu sa time dolazi i Story Mode igranja, gde je borba na minimumu i praktično bez ikakvog izazova, jer je mod namenjen pre svega onima koji žele da uživaju u priči i svetu igre.

Uz Definitive ediciju stiže i novi DLC pod imenom Sir Lora, the Squirrel Knight, koji donosi novu priču u igru. Tu je još i poboljšanje performansi, tutorijal i još puno toga, a najbolje od svega – Definitive Edition će biti potpuno besplatan za sve vlasnike igre! Tako je, ukoliko već imate igru, Definitive Edition vam automatski dolazi u vlasništvo na platformi gde posedujete igru.

Zaista, Larian je još jednom pokazao kako se treba odnositi prema fanovima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!