PC

Steam chat dobija izmene, biće sličan Discordu

Prema informacijama koje su juče procurele na internetu, što putem sada obrisanih tvitova, što preko nekih ruskih portala, Steam će vrlo brzo dobiti značajno unapređenje za njegov sistem ćaskanja, odnosno Steam chat.

Izgleda da Valve gleda u dvorište neverovatno uspešnog Discorda, koji je praktično za kratko vreme postao potpuno dominantan u gejming svetu, pa sada želi da kopira i preuzme neke elemente ovog hit servisa.

Pre svega, čitav sistem će dobiti celokupno vizualno unapređenje, ali su mnogo značajnije nove funkcionalnosti koje stižu. Sada ćete moći da pravite trajne grupe za razgovor, nešto poput zatvorenih kanala kojima date ime i u koje možete da pozivate i druge ljude. Kada smo kod Steam prijatelja, sada ćete moći da im dajete trajne nadimke, nevezano za to kako oni sebe zovu na Steamu, kako biste uvek i najbolje znali o kome se tačno radi.

Takođe, pominju se i značajna poboljšanja za glasovnu komunikaciju, što u smislu samog kvaliteta, što su smislu interfejsa.

Sve ovo će biti najpre u zatvorenoj beti, ali za sada još uvek nemam nikakvu zvaničnu potvrdu od strane Valvea. Više informacija možete pročitati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top