PC

Stigao je novi besplatni DLC za Pillars of Eternity II

Obsidian nastavlja da u periodu nakon izlaska igre radi na obogaćivanju sadržaja, balansiranju i ispravci bagova redovnim apdejtima, pre nego što preće na drugi program plaćenih DLC paketa.

Tako nam je sada stigao novi DLC koji nosi ime Scalawags Pack i koji nam donosi neke dodatke za naš brod, kao i novo podešavanje za ličnost – Savage!

Što se broda tiče, stigli su čak sedam novih potencijalnih članova posade koje možemo regrutovati, kao i šest nova načina na koje možemo da unapredimo brod, u vidu novog sidra, novih jedara, novih topova i drugog.

Pored ovih novina, stigle su i ispravke nekoliko bagova, kao i par tehničkih poboljšanja.

Is Obsidiana preporučuju da će nastaviti sa beesplatnim sadržajem, i da će jedino tri najavljena i planirana velika DLC paketa biti naplaćivani, ali oni već donose gomilu novog sadržaja.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top