PC

Stigle nove slike iz pucačine GTFO

Dok se polako priprema za E3 konvenciju, developer 10 Chambers Collective nam donosi sveže screenshotove iz svoje pucačine na kojoj radi već dosta vremena, nazvane GTFO(Get the F**k Out).

Za slučaj da ste zaboravili, GTFO predstavlja horor co-op pucačinu u kojoj igrate kao sakupljač na zadatku da prikupite vredne artefakte dok se probijate kroz horde zombija.

Vođa studija je oduševljen zapaženošću i interesovanju za igru, što im je bilo dodatna motivacija da nastave sa radom i načine GTFO igrom koju su o samog početka želeli.

Igra će nam biti bolje predstavljena tokom E3 sajma, gde će takođe biti igriva, a to da tada vas pozivamo da uživate u slikama iz igre.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: